Konsert med Ørnuf Holthe i Heggjabygda kyrkje 2. oktober!


Ørnulf Holthe frå "Gluntan" held konsert i Heggjabygda kyrkje fredag 2. oktober kl. 20.00
Frontfigur i "Gruntan", Ørnulf Holthe, held konsert i Heggjabygda kyrkje fredag 2. oktober kl. 20.00

Etter 50 år som frontfigur og "stemmen" i Gluntan satser Ørnulf nå på egen hånd.
Trangen til å reise 60000 km i året "Langs hver en vei " har fortatt seg såpass at han har valgt å hoppe av karusellen og heller satse på andre verdier i livet enn som dansemusiker.
Sangen er imidlertid så visst ikke lagt på hylla. Han er stadig på farten i ulike sammenhenger for å spre noe av sitt rikholdige repertoar.
I tillegg til å underholde for pensjonistforeninger og på alders og sykehjem er det visekvelder med all-sang for godt voksne som opptar han mye. Trang til og glede av å synge har de fleste av oss og når vi kan samles på et hyggelig sted for å minnes de kjente og kjære sangene er stemningen der med en gang.
Ørnulf har i samarbeid med plateselskapet Carambole Records gitt ut en ny CD-plate med 15 sanger med nostalgi pluss et bonusspor "Min by e Trondhjem".
For tiden er Ørnulf på farten med sin turne "50 år med Gluntan" hvor han presenterer de mest kjente Gluntan-slagerne i en time lang konsert. For de som har levd en stund blir nok dette en minnerik stund.
Ørnulf er av ordføreren i Trondheim utnevnt til æresambassadør av byen og av Adresseavisen har han mottatt avisens "hedersrose" med undertittel "gledesspreder" noe som Ørnulf selv setter ekstra pris på.
Ørnulf kommer nok til å spre glede i mange år framover.
Tilbake